Puja a la part superior
Compartir

96è Concurs de Pessebres de l’Associació de Pessebristes de Barcelona

admin 26 d'octubre de 2021 0 comments

Benvolgudes i benvolguts.

Tots som coneixedors i al mateix temps patidors de la pandèmia que afecta el nostre planeta. El calendari, però, no s’atura i a poc a poc ens anem acostant a la celebració del Nadal, època  en la qual, entre altres esdeveniments, hi trobem el Concurs de Pessebres que any rere any organitza l’Associació de Pessebristes de Barcelona.

Aquest any li pertoca l’edició número 96, però com ja sabeu, en l’actual situació hi ha certes limitacions que ens impedeixen dur-lo a terme de la forma tradicional. Tot i que el més probable sigui efectuar el concurs com l’any passat de forma virtual, en el moment d’escriure aquesta informació, estem acabant de decidir el format final d’aquest any 2021.

És per aquest motiu que, per no faltar a la tradició gairebé centenària del concurs, hem optat per a modificar el seu format, no tant pel que fa a la seva destinació, sinó al seu desenvolupament.

D’aquesta manera i per tal preservar la salut de tothom, aquest any no hi haurà les clàssiques visites dels membres del jurat, sinó que la presentació de les obres es farà de forma virtual, aprofitant els avenços tecnològics que la telemàtica ens ofereix.

Així, doncs, tots aquells creadors individuals, escoles, parròquies o entitats que estigueu interessats en participar en aquesta nova i especial edició del concurs, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu: concurspessebresbarcelona@gmail.com

Us farem arribar les bases  i el format en què caldrà presentar els vostres pessebres i diorames per tal que el jurat que es constitueixi en pugui fer una avaluació justa i equitativa de les vostres creacions.

Salut per a tots i totes!

Rebeu la meva més cordial salutació.

On

Carrer dels Lledó n.11, 2º, Barcelona.

Tel. 933 152 157

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *