Puja a la part superior
Compartir

Calendari d’activitats de la 30ª Diada de les tradicions, costums nadalencs, Firaire d’Honor i d’altres activitats a la Fira de Santa Llúcia

admin 27 d'octubre de 2023 0 comments

Confirmar programa, dates i horaris durant la mateixa fira a la caseta d’informació o al telèfon d’informació de la fira: 647 146 688.

Calendari d’Activitats

11:00 h – Presentació de les activitats de la Diada
11:05 h – Inici de la Diada amb el Ball d’Homenatge
11:08 h – Actuació de l’Esbart Català de Dansaires (secció infantil i juvenil) amb Danses i balls d’hivern i de cicle nadalenc.
11:40 h – Nadales del Nord: actuació del cor suec Stel·la Polaris, amb les seves cançons de Nadal.
12:00 hMusica de Nadal: La Cobla de Granollers ens oferirà un seguit de cançons tradicionals.
12.30 hLliurament del guardó del Firaire d’Honor 2023: Enguany, com ja hem comentat, serà un premi a la família, en aquest cas representada pels periodistes Mònica Terribas, Sergi Cutillas i el seu fill Marc Cutillas.
12.45 hTitelles de Nadal: “El Nadal i el Tió”, per la companyia centenaris Titelles Sebastià Vergés.
13.30 hNadal, swing i ball: Pendent concretar escola participant.
De 16.30 a 19.30 hTió Gegant: Activitat per a nens menors de 12 anys, per tal de ter cagar el tió gegant. Cada nen i nena s’endurà un caramel i un document (tríptic-fulletó) amb una explicació de les tradicions de Nadal. Aquest tió fa, aquest any 2023, 30 anys de la seva primera activitat a la ciutat de Barcelona, davant de l’antic Can Jorba, a l’avinguda del Portal de l‘Àngel.
De 19.45 a 20.45 hDiàlegs gastronòmics: Dos dels millors solistes del “monologuisme” xerraran en directe de les festes de Nadal i les seves “conseqüències” gastronòmiques. Pendent concretar nom dels participants.

Altres activitats fora de la Diada:

Els dies 9 i 10, un grup molt especial de “pastorets” rondarà per la tira, tot cantant i musicant diferents lletres i cançons de Nadal. Faran 4 passis diaris: A les 11, a les 13, a les 16.30 i a les 18.30 h.

Per tal de donar-li més impacte ciutadà i arrelar la testa al territori, el dimarts, 12 de desembre, un dia abans de la festivitat de Santa Llúcia, tots els alumnes deis col·legis i escales del districte de Ciutat Vella, seran els convidats especials del Tió. El tió els hi “cagara” un obsequi molt especial.

El dia 16 de desembre, A les 11.45 h. Cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona acompanyada deis grallers La Pessigolla de la Plaça Nova, amb llançament de caramels, per tot el recinte de la Fira.

                                                                                                    Taller de Cultura

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *