Back to top
Share

En Gorka recull el premi com a guanyador del III Sorteig de Pessebres Deulofeu a la Fira de Santa Llúcia 2023

admin 23 de desembre de 2023 0 comments

Aquest divendres 22 de desembre es va donar a conèixer el guanyador del III Sorteig de Pessebres Deulofeu a la Fira de Santa Llúcia que ha estat en Gorka.

Tots els clients de Deulofeu, amb la seva compra, podien participar d’aquesta iniciativa deixant únicament el correu electrònic, on en Gorka va sortir guanyador.

Aquest matí, darrer dia de la Fira de Santa Llúcia, el guanyador del sorteig ha passat a recollir a les parades de Pessebres Deulofeu el seu premi. Albert Deulofeu, el president de l’Associació Fira de Santa Llúcia, ha fet entrega d’un premi ben especial que conmemora els 800 anys del primer pessebre. El guanyador s’ha emportat una “Cova de Greccio” de Pessebres Deulofeu per a figures de 12cm i un naixement de la mateixa mida de la Montserrat Ribes, valorat tot el conjunt amb uns 500€. Felicitats Gorka!

Gràcies a tothom per totes les visites i converses mantingudes, tots els moments viscuts amb la vostra companyia aquest Nadal i a tots els que heu participat d’aquesta iniciativa.

Bon Nadal a tothom!

Si voleu estar informats de properes iniciatives o mantenir-se actualitzats de les darreres novetats de Deulofeu, no oblideu que us podeu apuntar a la newsletter i seguir els nostres canals de comunicació, la web i les xarxes socials.

Post a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *