Back to top
Share

“Fet a Mida” de La Xarxa visita la Fira de Santa Llúcia entrevistant a l’Albert Deulofeu

admin 1 de desembre de 2023 0 comments

Els mitjans de comunicació visiten cada any la Fira de Santa Llúcia per conèixer de primera mà l’ambient que es respira.

El programa “Fet a Mida” de La Xarxa enguany ha entrevistat diversos paradistes que mantenen la flama de generació en generació. Pessebres Deulofeu, a la seva quarta generació, treballa el pessebre amb productes totalment tradicionals i naturals, el concepte de “pessebre popular de casa nostra, obert, de taulell”.

Fet a Mida és un programa que s’emet de dilluns a divendres, de 16.30h a 18.30h, a TV locals. És un magazin que parla de l’actualitat i assisteixen persones que aporten opinions i testimonis o artistes que mostren les seves creacions. Imatges i grafismes serveixen per informar d’una manera planera combinant-se amb connexions en directe i reportatges elaborats per les televisions locals que  s’acosten a tots els racons del territori. Amb la direcció d’Ares Escribà (Lleida TV), Vanessa Raja (XAL) i Pere Puig (VOTV) s’uneixen als reporters i reporteres per posar al dia i entretenir als espectadors trencant ordres i esquemes per fer-se un lloc i encaixar a la jornada.

Font: La Xarxa

Deulofeu al Fet a Mida de La Xarxa

* a partir dels 55″

Post a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *