Puja a la part superior
Compartir

95è Concurs de Pessebres de l’Associació de Pessebristes de Barcelona

admin 12 de novembre de 2020 0 comments

Benvolgudes i benvolguts.

Tots som coneixedors i al mateix temps patidors de la pandèmia que afecta el nostre planeta. El calendari, però, no s’atura i a poc a poc ens anem acostant a la celebració del Nadal, època  en la qual, entre altres esdeveniments, hi trobem el Concurs de Pessebres que any rere any organitza l’Associació de Pessebristes de Barcelona.

Com ja sabeu, aquest any li pertoca l’edició número 95, però com ja sabeu també, en l’actual situació,  hi ha certes limitacions que ens impedeixen dur-lo a terme de la forma tradicional.

És per aquest motiu que, per no faltar a la tradició gairebé centenària del concurs, hem optat per a modificar el seu format, no tant pel que fa a la seva destinació, sinó al seu desenvolupament.

D’aquesta manera i per tal preservar la salut de tothom, aquest any no hi haurà les clàssiques visites dels membres del jurat, sinó que la presentació de les obres es farà de forma virtual, aprofitant els avenços tecnològics que la telemàtica ens ofereix.

Així, doncs, tots aquells creadors individuals, escoles, parròquies o entitats que estigueu interessats en participar en aquesta nova i especial edició del concurs, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu: concurspessebresbarcelona@gmail.com

Us farem arribar les bases  i el format en què caldrà presentar els vostres pessebres i diorames per tal que el jurat que es constitueixi en pugui fer una avaluació justa i equitativa de les vostres creacions.

Salut per a tots i totes!

Rebeu la meva més cordial salutació

On

Carrer dels Lledó n.11, 2º, Barcelona.

Tel. 933 152 157

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *