Puja a la part superior
Compartir

Com ha estat la Fira de Santa Llúcia 2020 segons l’Albert Deulofeu

admin 29 de desembre de 2020 0 comments

El president de l’Associació de la Fira de Santa Llúcia, Albert Deulofeu, ha oferit aquests dies nombroses entrevistes als mitjans de comunicació per donar a conèixer com ha estat la Fira aquest any 2020, tan singular i especial per tothom.

El programa radiofònic “De boca a orella” a RNE4 va entrevistar recentment a Albert Deulofeu per fer balanç sobre la Fira.

La Vanguardia “Las ferias navideñas no salvan la artesanía, que se apoya en la venta online”, El Punt Avui “Santa Llúcia amb Covid: si ho sé no munto” o Nació Digital “Les fires de Nadal de Barcelona afronten el seu any més difícil” han parlat amb Albert Deulofeu i narren com s’ha viscut el Nadal 2020 entre els paradistes. El digital Surtdecasa.cat “Hi haurà firaires mentre hi hagi pessebres” explora sobre el “món Deulofeu” i com s’ha transmès de generació en generació aquesta tradició pessebrista a la família.

Altres mitjans com Público, Crónica Global, El Liberal.catesvivir.com també han entrevistat a Albert Deulofeu durant el transcurs de la Fira de Santa Llúcia 2020.

Foto: Helena Molist (surtdecasa.cat)

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *