Back to top
Share

Recull el premi la guanyadora del I Sorteig de Pessebres Deulofeu a la Fira de Santa Llúcia 2021

admin 24 de desembre de 2021 0 comments

Aquest dimecres 22 de desembre es va donar a conèixer el resultat del I Sorteig de Pessebres Deulofeu a la Fira de Santa Llúcia on va sortir com a guanyadora Hortènsia Gómez Domingo.

Tots els clients de Deulofeu, amb la seva compra, podien participar d’aquesta iniciativa deixant únicament el correu electrònic, on l’Hortènsia va sortir guanyadora.

Al darrer dia de la Fira de Santa Llúcia, la guanyadora del sorteig va passar a recollir a les parades de Pessebres Deulofeu el seu premi juntament amb la seva germana. Albert Deulofeu, el president de la Fira, va fer entrega d’un pessebre i naixement de la nova col·lecció de 17cm d’aquest any, valorat amb 428€. Felicitats Hortènsia!

Gràcies per totes les visites rebudes, per la vostra companyia aquest Nadal i a tots els que heu participat d’aquesta iniciativa.

Bon Nadal a tothom!

Si voleu estar informats de properes iniciatives o mantenir-se actualitzats de les darreres novetats de Deulofeu, no oblideu d’apuntar-vos a la newsletter i seguir els nostres canals de comunicació, la web i les xarxes socials.

Post a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *