Back to top
Share

Recull el premi la guanyadora del II Sorteig de Pessebres Deulofeu a la Fira de Santa Llúcia 2022

admin 23 de desembre de 2022 0 comments

Aquest dijous 22 de desembre es va donar a conèixer la guanyadora del II Sorteig de Pessebres Deulofeu a la Fira de Santa Llúcia que ha estat la Rebeca Rendón Félix.

Tots els clients de Deulofeu, amb la seva compra, podien participar d’aquesta iniciativa deixant únicament el correu electrònic, on la Rebeca va sortir guanyadora.

Al darrer dia de la Fira de Santa Llúcia, la guanyadora del sorteig va passar a recollir a les parades de Pessebres Deulofeu el seu premi juntament amb la seva germana. Albert Deulofeu, el president de la Fira, va fer entrega d’un pessebre i naixement de la nova col·lecció de 12cm d’aquest any, valorat aproximadament en 500€. Felicitats Rebeca!

Gràcies per totes les visites rebudes, per la vostra companyia aquest Nadal i a tots els que heu participat d’aquesta iniciativa.

Bon Nadal a tothom!

Si voleu estar informats de properes iniciatives o mantenir-se actualitzats de les darreres novetats de Deulofeu, no oblideu que us podeu apuntar a la newsletter i seguir els nostres canals de comunicació, la web i les xarxes socials.

Post a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *